Спалните комплекти на Versace

13.10.2009

Какво е една луксозна и дизайнерска спалня, без дизайнерски спални комплекти?! Ето защо, ние, от Мебели Италия прибавихме към богатата си колекция от мебели и обзавеждане за дома, и спални комплекти. И то не какви да е, а дизайнерски произведения на световноизвестните марки Versace, Atmani, Dolce & Gabbana...

versace bed.jpg

Спалните комплекти са изработени от 100% памучен сатен. Тъканта е толкова межа и нежна на допир, че спането върху нея ще глези сетивата ви.
Комплектите с марката Versace са за тези от вас, в чиито домове преобладава златния тон. Блясъкът и лъставината ще придадат особен разкош и лукс в спалнята ви.
Спалните комплекти от памучен сатен са подходящи за всички сезона. Защото сатенът се характеризира с това, че в студено време задържа топлината. А в топло, точно обратното - държи хладно.
Сатенът в дизайнерските спални комплекти на Мебели Италия е естествена материя, изработена от 100% памук, без наличието на полиестер. Това е още едно предимство, тъй като полиестерният сатен се хлъзга, докато при памучния този проблем липсва.
"Наши клиенти са доста ВИП-персони, някои от които обзаведоха домовете си с мебели от колекциите ни Versace. За да са напълно доволни от нашите услуги, внедрихме в продукцията си и спални комплекти на известните дизайнери", каза собственикът на Мебели Италия Николай Ганев.

Коя ВИП-персона спи върху спални комплекти VERSACE - виж ТУК! 

 

За добрия сън на човек е важно и спалното бельо. Ето защо ние, от Мебели Италия, амбицирани да угодим по всякакъв начин на безбройните си клиенти, включихме нови продукти в каталога на продуктите за дома и обзавеждането, които предлагаме.
От около месец Мебели Италия предлага дизайнерски спални комплекти на световноизвестните дизайнери като Versace, Dolce & Gabbana и Armani!